Abonnemang Small

Abonnemangsalternativ

36 månader
kr
890
/månad
24 månader
kr
1 690
/månad
12 månader
kr
1 990
/månad

I abonnemang Small ingår dessa tjänster

Webbhotell

En hemsida behöver hostas på ett webbhotell för att kunna visas ut på internet. Med hemsida från brawebb.se slipper du fundera över detta då webbhotell ingår i abonnemanget. Vi tar hand om all tråkig teknik för dig!

Hemsida

Presentera ditt företag med en imponerande design från brawebb.se. Vi har flera mycket snygga hemsidemallar att utgå ifrån som vi sedan designar efter Ert företags grafiska profil. Självklart är alla hemsidor från mobilanpassade!

Eget Domännamn

Ett Domännamn är ett måste för alla företag. Ett exempel på ett domännamn är www.brawebb.se. Det brukar oftast vara www.FÖRETAGSNAMNET.se. Praxis i Sverige är att ha .se i slutet men det kan även vara .nu, .io, .com med flera.

Blog Verktyg

Skriv och dela med dig av era erfarenheter och historier i vardagen. Berätta om Ert företag och vad Ni arbetar med. Dela blog inlägget på sociala medier och nå ut till nya potentiella kunder. Detta hjälper till att hamna högre på google.

Vad våra kunder säger om oss

Vi fick en jättebra hemsida genom brawebb.se. Superbra service och proffsigt.
Vi hade en vision på hemsida. Säljaren på brawebb.se hjälpte oss att förverkliga vår vision och vi har idag en mycket bra hemsida.
Enkelt och smidigt. Lyhörda för vad jag ville lyfta fram på min hemsida.