Vi hjälper ditt företag eller förening med en bra hemsida!

Våra kunder får en “all inclusive upplevelse” där Ni på ett enkelt sätt kan sköta Er hemsida från vilken enhet ni än använder. Alla hemsidor från brawebb.se är mobilanpassade och google anpassade och med rätt förutsättningar att hamna högt på google!

Enkelt & Bekvämt

SSL Certifikat

En hemsida med ett SSL Certifikat borgar det för att sidan är att lita på, en slags kvalitets stämpel helt enkelt. Google vill att hemsidor har SSL Certifikat och belönar dessa sidor med att hamna högre upp i google sökresultat.

Support

Få rätt hjälp direkt. Kör du fast eller behöver rådfråga om något? Vi hjälper er! Support från någon av våra medarbetare finns tillgänglig bara ett telefonsamtal, mail eller chat bort. Vi hjälper er, ni är trygga i våra händer!

Bild Galleri

Bilder är mycket viktigt och påverkar i stor grad utseendet på din hemsida. Med bildgalleriet kan du visuellt sälja in dina tjänster och varor. Låt dina besökare inspireras och komma ett steg närmare en kontakt med ditt företag.

Blog Verktyg

Skriv och dela med dig av era erfarenheter och historier i vardagen. Berätta om Ert företag och vad Ni arbetar med. Dela blog inlägget på sociala medier och nå ut till nya potentiella kunder. Detta hjälper till att hamna högre på google.

E-post

E-post är en viktig del för företagets kommunikation. Det ingår obegränsat antal med e-post adresser i våra abonnemang. Ni kan tex. ha info@företaget.se för en generell kanal in, ekonomi@företaget.se för ekonomi mfl.

Hemsida

Presentera ditt företag med en imponerande design från brawebb.se. Vi har flera mycket snygga hemsidemallar att utgå ifrån som vi sedan designar efter Ert företags grafiska profil. Självklart är alla hemsidor från mobilanpassade!

Webbhotell

En hemsida behöver hostas på ett webbhotell för att kunna visas ut på internet. Med hemsida från brawebb.se slipper du fundera över detta då webbhotell ingår i abonnemanget. Vi tar hand om all tråkig teknik för dig!

Egen Domännamn

Ett Domännamn är ett måste för alla företag. Ett exempel på ett domännamn är www.brawebb.se. Det brukar oftast vara www.FÖRETAGSNAMNET.se. Praxis i Sverige är att ha .se i slutet men det kan även vara .nu, .io, .com med flera.

Välj rätt investeringsmodell

Tjänst
Avtalstid
Månadskostnad
Hemsida Small
36 månader
890kr / månad
24 månader
1690kr / månad
12 månader
1990kr / månad

Vad våra kunder säger om oss

Vi fick en jättebra hemsida genom brawebb.se. Superbra service och proffsigt.
Vi hade en vision på hemsida. Säljaren på brawebb.se hjälpte oss att förverkliga vår vision och vi har idag en mycket bra hemsida.
Enkelt och smidigt. Lyhörda för vad jag ville lyfta fram på min hemsida.

Vill du bli uppringd?

Om du fyller i formuläret så återkopplar vi till dig så snart så snart som möjligt.